sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kevätsiivous Olottaressa

Joskus on vain paljon helpompi toteuttaa uutta ihan tyhjältä pöydältä. Niin tapahtui myös eilen, kun sain jonkin ihmeen siivousvimman ja tyhjensin ensin Olottaren tyhjäksi huonekaluista ja roippeista ja aloitin niin sanotun kevätsuursiivouksen. Ja kun siivoukselle antaa pikkusormen, niin sittenhän myös yleensä huonekalut etsivät uutta paikkaa ja pyörähtelevät ympäri sinne ja tänne ja vähän tavaraa tuonne, ja jotain pois. Tsadaa tässä uusi muodon muutos. Jos tällä nyt vaikka vappuun asti pääsisi.

Tai no aloittakaamme terassilta, jonne roudasin koko talven jemmassa olleen aarteeni, vanhan ranskalaisen pesupöydän, jonka ehdin entisöidä mustaksi vielä viime syksynä. Tämä aarre on muuten alunperin sieltä Sarustiikasta, mutta löysin tämän tori.fi:stä. Kurkistetaanpas sitten sisälle. Vanha omenalaatikko toimii nyt puutelineenä ja talven aikana Sarustiikasta ostettusta korista tuli lehtiteline.


Viime syksynä löysin Tampereelta sisutuskaupasta Riviera Maisonin koukun, johon huusin facebookin RM kirpparilta RM:n valokuvakehyksen. 


Talven aikana tuli hankittua myös pari RM:n tyynyä. Toinen tähtityyny ja toinen kompassityyny. Ja kun meilläpäin ei ole RM kauppaa, niin nämä tilasin Hollannista. Nurkassa oleva mela löytyi kirpparilta, mutta se saanee vielä kesän aikana vähän väriä pintaan.Ihastuttavat lasinaluset löytyi Amanda B:n kaupasta Mikkelistä.


Ja sitä kuumaa jäätelökesää odotellessa...


Uusi järjestys ja puhdas Olotar!


Aika hengähtää sohvan ääreen.


Parasta Olottaressa on ehdottamasti takka, jonka tulen loimuun ja lämpöön ei voi kyllästyä.


Ja bloggaajan on aika ottaa rennosti ja alkaa punoa seuraavia suunnitelmia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti