sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kalkkimaalausta

On se jännää miten yhdestä remontista jää sitten tekemisen meninkin päälle. 
Sillä niinhän se menee, että yksi asia johtaa toiseen ja se toinen taas kolmanteen. Makuhuoneen nurkassa ollut kapea kaappi ei sitten enää sointunutkaan entiselle paikalleen, vaan nyt viikonloppuna sudin sen Vintage kalkkimaalilla enemmän valkoiseksi, sillä minusta sen kaapin väri oli jotenkin tunkkaisen luonnonvalkoinen tai jotain sinne päin. Kaappi löysi myös uuden paikan yläkerran aulan ompelunurkkauksesta.  Tässä kuva kaapista nyt.

Ja tästä lähdin liikkeelle. Kalkkimaalissa on se hyvä puoli, että se ei haise sitten tippaakkaan. Hyllyt käsittelin maalauksen jälkeen vielä Vintage värittömällä vahalla.


Kalkkimaalin ostin Joensuun Taitokortissa sijaitsevasta Sarustiikasta. Kalkkimaaleja löytyy monessa eri sävyssä. Vinkiksi, että seuraava bloggaukseni tuleekin sitten Sarustiikasta, oikeasta sisustajan unelma aarreaitasta.


Pihallakin on tullut jo touhuttua. Meillä on vaan vielä lunta maassa. Pensasaidan leikkaus on kuitenkin aloitettu ja yksi Terijoensalva kaadettu. Viikolla ostamasta Terassilehdestä löytyikin yllätys, sillä sen liitenumerossa komeili meidän oma pihakeittiö. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti