sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Maalaisromanttisia unelmia

Viikonloppu pyörähti mukavasti tädin ja hänen miehensä mökillä. Tätiäni voisi kutsua oikeaksi Romuroosaksi, sillä mökki on täynnä mitä ihanampia yksityiskohtia. Kaikki on tarkkaan harkittua ja vaikka tavaraa on valtavasti, niin lopputulos on harmooninen. Tässä muutamia otantoja yksityiskohdista.

Silmä lepää ruokailutilassa, jossa talon sisäkkö on valppaana odottamassa vieraita. 
Ja aah, nuo Riviera Maisonin pumpkin valaisimet Pacific varjostimilla. Tädillä on silmää asetteluissa. Hyllyjä ja naulakoita löytyy kaikkialta, mutta miten kummassa hän saa ne näyttämään niin kivoilta? Se on se sisustamisen silmä...Todellisia katseenvangitsijoita löytyy useita. Eteisessä vanha ovi on saanut uuden elämän nojatessaan piipun kylkeen. Ovessa on peili, joka tuo kivasta esiin kaikki aarteet.Yksi ehkäpä mielenkiintoisimmista yksityiskohdista on todella todella vanha pöydän kansi, johon oli sijoitettu roikkumaan vaikka mitä. Keittiössä on varmasti mitä omaperäisin verhokappa; vanha kansakoulun karttarulla. Ja Romuroosallahan roikkui myös härpäkkeitä joka lähtöön.


Vanhoja lapioita löytyy mm. eteisestä.


Portaiden alla on pala historiaa pyykkilaudan ja vanhan soikan kera.


Vanhat esineet tuovat lämpöä ja kontrastia mökkiin.


Tuulikaapissa sinkkipöytä somisteineen toivottaa tervetulleeksi.


Merellistä tunnelmaakin löytyy sekä sisältä että ulkoa. Antiikkiset lepuuttajat ovat löytäneet paikkansa portaan kaiteista ja vanhat kohot koristavat mökin seinää.


Varmasti maailman pienin amme, mutta painava. Amme sai viikonlopun aikana uuden paikan, ja ensi kesänä on luvassa kylpyhetkiä ulkosalla. Amme siirtyi lähemmäksi ulkosuihkua.


Bongattu idea meidän pihakeittiön grillauspisteeseen. Kattoon kiinnitettävä teline, josta saa härpäkkeet roikkumaan.


Vanhat torimyyjän tuolit, jotka ovat aivan ihastuttavaa industrial tyyliä.


 Ulkona hienoja yksityiskohtia.
Viinikorkeille on oma säilytyspaikka. Vanha lihamylly makasi viinikorkkipedillä.


Viikonlopun sisustusähkyn jälkeen, on pää taas täynnä inspiraatioita ja on aika suunnata katseet jo kohta jouluun ja pääsee aloittelemaan jouluista sisustusta niin kotona kuin pihakettiössäkin.
Sitä on kait kelkka kaivettava esille ja lähdettävä kuusen hakuun piakkoin.

Näihin tunnelmiin, mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti