torstai 26. marraskuuta 2015

Ruokailutilan ikkunan alla komeilee koristeomenapuuTänään on vuorossa esittelykierroksessa ruokailutila, johon mahtuu hyvin kuuden hengen ruokapöytä.Keittiön kaapistojen päätylevy on maalattu liitutaulumaalilla mustaksi. Sunday Roastsia ei vaan ole pahemmin sunnuntaisin näkynyt katettuna. Ehkä joskus voi joku pullo viiniä kaapista löytyä.
Kellofriikillä on tietty kelloja joka kulmalla, tässäkin keittiössä ihan kaksin kappalein ja päällekkäin. Ripaus joulua jo täälläkin. Kynttilät on kaivettu esille ja muutamia hopeanhohtoisia joulukoristeitakin. Ruokailutilan nurkassa on vanhat ranskalaiset maalarintikkaat.


Suomen neljä vuoden aikaa eittämättä tuovat esille myös luonnon kauneuden. Ruokailutilan ikkunan alla kasvaa koristeomenapuu, joka on tietenkin kauneimmillaan kevään kukkaloistossa, mutta kyllä se on näin talvipuvussaankin kaunista katseltavaa. 

Tässä vielä kesäasu...


Ruokailutila sulautuu hyvin olohuoneeseen. Ripaus mustaa on täälläkin, kalkkimaalilla kesällä mustaksi maalaamani puusohva ihan kankaita myöten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti