perjantai 11. heinäkuuta 2014

Suomen kesä


Suomen kesä on parhaimmillaan! Eilen aurinko porotti voisi sanoa pilvettömältä taivaalta ja järven pintakin oli lähes tyyni. Nämä ovat niitä keskikesän parhaita hetkiä, joita voi lämmöllä muistella keskellä talvea ja haaveilla, voi kun olisi jo kesä. Eilen lähdimme uistelemaan Pyhäselälle ja veneen laskimme vesille Joensuun vierasvenesatamasta. Taustalla häämöttää sininen teltta eli Ilosaarirock viikonloppu on juuri meneillään Joensuussa.Vierasvenesatamasta näkyy joelle, mutta jatkamme matkaa laivamerkkejä seuraten kauaksi selälle. Pyhäselältä pääsee Saimaan kanavan kautta jopa Itämerelle saakka ja onhan tämä yksi Suomen suurimpia selkiä, sillä Pyhäselällä on Saimaan alueen pisin suora esteetön linja: peräti 29 kilometriä.


Olen koittanut etsiä meidän pihakeittiöön jotain Sea House tyyliä, ja sisustus on edelleenkin kesken, mutta päivän retkellä joitain oivalluksia ja ideoita sain päähäni.

Kylläpä ilta-aurinko voi olla sitten kaunis ja oli ihana katsella myös taivaalla liitelevää pienkonetta.Näihin tunnelmiin! Kaikkea uutta kivaa päivitettävää on tulossa mm. eilen järvellä piippasi puhelin ja tilaamani kaappi on saapunut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti