tiistai 15. heinäkuuta 2014

Lipasto

Tässä kesälomallani surffaillessani netissä bongasin Askon sivuilta ihanan Westport-lipaston, joka sattui olemaan peräti 70 prosentin alennuksessa. 
No sellainenhan oli saatava, ja tällä kertaa keittiön ja eteisen välikköön, sillä tuntuu, että kotona keittiön kaapeissa alkaa se tila loppumaan ja toisihan se helpotusta. 
Lipaston piti saapua vasta ensi viikolla, mutta tulikin 1,5 viikkoa etuajassa. No ei voi valittoo... Ihana on!
Ja hyvin on alkanut kaikkea härpäkettä kerääntymään lipaston päälle. No härpäkettä ja härpäkettä, tietenkin aarteita ja niitä löytöjä, joista ei raaski luopua.Ja pruut, peruutus! Eikös se just lamppu syttynyt, kun olin nämä kuvat saanut otettua. Tuli mieleeni, että olisihan se kiva, jos lipaston päällä olisi jonkinlainen valaisin. Ja sellainenhan pyöri ihan ylimääräisenä yläkerrassa. Joten heti tuli päivitys tähän asetelmaan.


Mutta voitte uskoa, että nyt sitä taas pyörii huonekalut kotona, kun tämän lipaston paikalta entinen lipasto siirtyi yläkertaan ja sieltä sitten pitäisi entinen heivat jonnekin. Mutta sen verran voin jo paljastaa, että aamulla ei nukuttanut, niinpä mylläsin myös pihakeittiössä. Joten niitä kuvia odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti