sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Ja perällä virtaa puro


Yksi tämän kesän pihaprojekteista sijoittui tontin perälle, jossa meillä virtaa puro. Puron varsi on päässyt pusikoitumaan, ja päätin sitä edes hiukan siistiä. Ensityö oli saada tältä kuvan alueelta rikkaruohot pois ja sumuttelin niihin Roundupia. Odottelin varmaan kuukauden, että pääsin tositoimiin. Pohjalle laitoin kangasta ja sitten siirtelin pihamme muista paikoista nuo kivet tähän uuteen paikkaan. Hiukan jäi projekti kesken, sillä kivet loppuivat. Terassiremontin aikoihin teimme jämäpaloista sillan puron yli ja kottikärrille kulkee vierellä oma kulkulankkunsa.


Jos vain kehtaisi ja olisi sitä aikaa, niin olisihan se hienon näköistä, jos tämä koko tontin peräosa olisi tehty tuollaiselle kivetykselle. Mutta tyytyminen on nyt tähän tehtyyn pätkään.


Tässä kuva puronylityssillalta toiseen suuntaan. Ihanasti sammaloituneet portaat, mutta jälleen tuota pusikoitumista havaittavissa. Saniainen on päättänyt vallata penkkaa. Mutta ei hätää, roundup ruiskutukset on tehty, jospa sitä tässä muutaman viikon kuluessa saisi tämänkin ehostettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti