keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kesäolohuoneemme iltavalossa


Huh, hellettä riittää ja voitte uskoa, että sitä riittää myös kesäolohuoneessamme eli Olottaressa. Vaikka ikkuna olisi auki, niin lämpöä siellä on päivällä hurjat + 50 astetta. Nyt illallakin vielä yli 30, joten on jäänyt istumiset viime aikoina vähemmälle. Toisaalta on saanut nauttia myös ihanasta säästä ulkona. Tässä tunnelmakuvia heinäkuisessa illassa. Ruori on löytänyt paikkansa seinältä ja sen yläpuolelle on tullut kiva ajopuukyltti, joka on löytö huutiksesta muutama vuosi sitten.


Sohva vaihtoi myös paikkaa siivousmyllerryksessä. Lisäksi iso olohuoneenpöytä sai lähteä, koska se oli vain yksinkertaisesti liian iso tuohon tilaan. Pöytänä palvelee nyt vanha arkku, joka on ukkini tekemä. Pitkään mattojakin etsiskelin, mutta päädyin häräntaljaan, joka mukava jalalle niin kesällä kuin talvellakin.


Tänään kävin jo toisen kerran ihastelemassa sellaisia polyrottinkisia kiikkutuoleja. Hmm... tuntuisivat aika rentouttavalle täällä.


Kohta alkaa illat hämärtymään, ja lyhty on löytö facebookin kirpparilta, jossa tuttavani möi sitä. Ja itseasiassa se on aika näppärä, koska sitä voi siirrellä tilanteen mukaan ulos tai sisälle.


Helteistä heinäkuun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti