sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kurkistus kevätmessujen satoon

Niin sitä tuli pyörähdettyä Helsingissä Kevätmessuilla. Tarjollahan oli yhtä sun toista niin piharakentajille kuin talon tai kesämökin rakentajille sekä myös vinkkejä kodin sisustamiseen. Keskityin messuilla tiiviisti pihapuoleen, koska se on nyt niin ajankohtaista täällä meillä kotona. Välttyä ei voinut kukkaloistolta ja erilaisia taimia, siemeniä jne. olisi ollut tarjolla pilvin pimein. Silmiä hiveli myös erilaiset istutusratkaisut.


Messuilta löytyi myös meidän tuleva pihakeittiö Olottaren Lumo, mutta se oli vain pienemmässä koossa. Sain muuten kuulla, että meidän pihakeittiön rakentaminen on jo aloitettu ja ensi viikolla se saaneen jo maalia pintaan; tuskin maltan odottaa...

Mielenkiintoinen tuttavuus oli KaVa valopylväs, joka luo uudenlaisen valaistuksen terassille. Valonlähteenä toimii led-profiili. Ja järeämpi malli Kiviriiheltä Stoneface puutarhatolppa.


Kivoja istutusideoita, ja etenkin tuo vaihtolavoista rakennettu puutarhurin pöytä...


Kiikku kukille tai yrteille, entäs tuo verkko kukkaistutuksille.. hmm.. Kivoja ideoita nämäkin!


Grilliä suurempaa ja pienempää, terassilämmitintä ja upeita ruosteisia tunnelmavaloja.


Ja messuiltahan löytyi roskakatoksia, kasvihuoneita, grillikatoksia, jne.


Ja kerrottakoon vielä, että kylpytynnyreitä, uima-altaita, ulkoporealtaita oli sitten sen miljoonaa sorttia. Tälläinen pieni yhden hengen palju oli kyllä aikasta söötti.


Mitä messuilta jäi sitten päällimmäiseksi mieleen? No tämä ihana Olottaren Varjo! Sen kun liittäisi Lumoon, ja Varjon alle palju, niin a´vot, johan olisi mukava kesää viettää terassilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti