sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tuunausta

Hiihtolomaviikko täällä itäisessä Suomessa alkaa olla lopuillaan. Tänä aamuna aurinko hiukka jo pilkisteli pilviverhon takaa, ihailin aamua ja lintujen siritystä takaterassilla. Vielä pitäisi malttaa parisen kuukautta odottaa, että päästään aloittamaan tosi toimet tällä terassilla.


Sillä aikaa sisällä on taasen hiukka tapahtunut. Jo viime syksynä kyllästyin katselemaan keittiössäni ikävystyttävän näköistä kalustelevyseinämää. Hain kaupasta liitutaulumaalia ja aloitin muutosurakan. Ensin hiukka hioin kalustelevyn pohjaa, maalasin pohjan vielä tartuntamaalilla ja lopuksi levitin liitutaulumaalia. Ensimmäinen kerros näyttää aivan kamalalta, ei pidä säikähtää, vaan odottaa, että maali kuivuu. Jouduin maalaamaan seinämän kolmeen kertaan ennen kuin olin tyytyväinen lopputulokseen. 

Eteisessä päädyin kalustelevyn peittämisessä tapetointiin. Valitsin tapetiksi Gallerie sarjan tapetin Paste the Wallin, joka on suoraan kuin vanhasta amerikkalaisesta sanomalehdestä repäisty. Tykästyin tapetissa myös mustavalkoteemaan. Sarin tapetointi & maalaus hoiti tapetoinnin käden käänteessä. Tapetti oli Non Wovenia eli liisteri suoraan seinään ja tapetti perästä. 
Tässä vielä lähikuva itse tapetista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti