maanantai 12. toukokuuta 2014

Hyllyjen asennusta

Viime päivinä olen tuijotellut Olottaren tyhjiä seiniä ja koittanut ideoida, että mitä sinne laittaisi. Mitään kovin raskasta emme seinille halunneet, ei ainakaan mitään kaappeja, joten hyllyratkaisu tuntui sopivalta. Tänään sitten kiidin töiden jälkeen Joensuussa Sarustiikkaan, sillä luotin siihen, että sieltä, jos mistä, ne hyllyt löytyvät. Ja niinhän ne löytyivät ja juuri sopivasti kaksi viimeistä kappaletta, kuin odottaen minua.


Tässä kohtaa havaintona kerrottaanko myös valaisimet, jotka ovat merkkiä Airam. Koska ollaan ns. ulkorakennuksessa, niin IP luokitukset on oltava sähkötöissä kohdallaan eli kyseessähän ovat ulkovalaisimet, jotka heijastavat valoa sekä ylös, että alas.


Hyllyjen väliin löytyi Sarustiikasta suuri kranssi, jonka päälle kiinnitin kotoa löytyneen metallisen tähden.


Tässä vaiheessa olemme lähteneet sisustamaan nykyisillä kodista löytyineillä tavaroilla ja vielä ei ole tarkoitus tehdä uusia kalustehankintoja. Polyrottinkisen sohvan ja tuolien patjat verhoilin uudestaan H&M:n verhokankailla, jotka löytyivät kaapista. Joka kesäinen ongelma on ollut kesäkalusteiden patjojen kanssa, mihinkä ne laittaisi sateelta suojaan, nyt ei tarvitse ainakaan sitä miettiä.


Ukin vanha arkkukin löysi paikkansa. Monta vuotta se pyöri työhuoneen lattialla ilman pohjaa. Nyt on pohjakin rakennettu arkkuun ja sinne on tarkoitus tuoda takkapuita.


Tässäpä alkua sisustukselle... projekti jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti