torstai 7. elokuuta 2014

Pyörähdys asuntomessujen helteessä

Tuli sitten pyörähdettyä Jyväskylän asuntomessuilla. Lähinnä minua kiinnostivat siellä pihat, mutta tietenkin talojen pohjat ja sisustukset olivat myös kiinnostavia. 
Hellettä piisasi yli 30 astetta, joten ihan kaikkia kohteita en käynyt läpi. 
Viihtyisän Pihan rakentajilla oli myös oma osasto, joten aloitanpa tämän blogipäivityksen sieltä. Esillä oli Olottaren malli Maku. Oli kiva nähdä miltä pihakeittiö voi näyttää ja miten se voisi toimia, jos siitä ihan oikeasti tekisi pihakeittiön. 


Passaisihan sitä syödä tällaisen baaripöydän äärellä...


Ja nämä jakkarat olivat kyllä todella söpöt.


Olottaren Varjo katos oli rakennettu tällä kertaa sivulle. Toimii oikein hyvin näinkin. 


Todella kiva idea, kivikorit! Suoristuu kukkapenkkien reunat kummasti.


Ja kurkistus sitten asuntomessujen talojen pihoihin ja terasseille.Heinäkin voi olla kaunistaPositiivinen yllättäjä messuilla oli Cube 170! Tykkäsin terassista, pihasta, miljööstä ja sisustuksesta. Terassilla oli pihakeittiö, joka vetosi kyllä minuun. Kivoja ideoita, joita voisi toteuttaa meilläkin. Laatikon malliseen taloon, oli saatu pohjaratkaisu ja kodin toiminnot sijoitettua myös kivasti.


Cuben marokkolaishenkinen sisustus oli niin ihana. Täältäkin lähti monta uutta ideaa matkaan.

Ja muutaman kuvan nappasin muistakin kohteista. Erään talon yläkerrassa oli aivan valtava olohuoneen pöytä, jonka päässä vielä suuren suuri shakkilauta. Ja makuuhuoneessa iso valaisin, jollaisen voisin ottaa meille keittiöön. Jossain kohteessa taasen oli tv-huone, joka oli samaa kokoluokkaa kuin meillä. Sieltäpä siis kiva idea laittaa kolme divaanituolia rinnakkain. Oikea löhöjen löhö tv:n katselupaikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti